خوش آمدید
خبرساحلی

یادواره شهدای بخش دلوار در آبان‌ماه برگزار می‌شود

عسکر زارعی، بخشدار دلوار:*ما عزت، شرف و اقتدار را از هفته دفاع مقدس آموخته‌ایم و این هفته بیانگر قدرت، ایستادگی و عظمت ملت ایران است.*

به گزارش روابط عمومی بخشداری دلوار، نشست هماهنگی برگزاری یادواره شهدای بخش دلوار با حضور مسئولان و اعضای کمیته برگزاری این یادواره برگزار شد.

عسکر زارعی، بخشدار دلوار و رئیس کمیته برگزاری یادواره شهدای بخش، در این نشست با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس، بر ضرورت گرامیداشت شایسته این ایام تأکید کرد و گفت: همه ادارات و دستگاه‌های اجرایی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، حضور مستمر و مؤثر در برنامه‌های این هفته داشته باشند و نسبت به فضاسازی و آذین‌بندی ادارات اقدام کنند.

وی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی، دهیاران و مسئولان نهادهای بخش باید ضمن گرامیداشت این ایام، برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی خود را با جدیت دنبال کرده و با برجسته‌سازی و رسانه‌ای کردن این اقدامات، زمینه حضور و مشارکت مردم در برنامه‌ها را فراهم کنند.

بخشدار دلوار با بیان اینکه خدمت به شهدا و زنده نگه داشتن یاد و نام آنان یک وظیفه و افتخار است، اظهار داشت: هر اقدامی که برای شهدا انجام می‌دهیم، توشه‌ای ارزشمند برای دنیا و آخرت ما خواهد بود و خیر و شفاعت شهدا را به همراه خواهد داشت.

زارعی در ادامه از برگزاری یادواره شهدای بخش دلوار در آبان‌ماه سال جاری در شهر دلوار خبر داد و تصریح کرد: این رویداد مهم با حضور و نقش‌آفرینی همه اقشار مردم و مسئولان و در شأن مقام والای شهدای بخش برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های این یادواره باید در حوزه‌های علمی، فرهنگی، دینی، اجتماعی و تبیین اقتدار و دستاوردهای انقلاب اسلامی به صورت هدفمند طراحی و اجرا شود تا ضمن پاسداشت مقام شهدا، پیام و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان منتقل شود.

بخشدار دلوار در پایان بر برگزاری جلسات منظم و هدفمند تا زمان برگزاری یادواره تأکید کرد و گفت: همه کمیته‌ها و دستگاه‌های مسئول باید با برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی و هم‌افزایی، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این یادواره را فراهم کنند.

گزارش تصویری:

  • admin
  • دوشنبه 23 شهريور ماه 1405
  • 32
  • 0