خوش آمدید

میزان هدر رفت آب از شبکه آبرسانی بوشهر کاهش می‌یابد

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: با اجرای نوسازی شبکه و تعویض کنتورهای معیوب میزان هدر رفت آب از شبکه آبرسانی بوشهر از 38 درصد به 20 درصد کاهش می‌یابد.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: با اجرای نوسازی شبکه و تعویض کنتورهای معیوب میزان هدر رفت آب از شبکه آبرسانی بوشهر از 38 درصد به 20 درصد کاهش می‌یابد.
 
سیدمحمدحسن باستی در نشست با خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه بیش از 90 درصد آب آشامیدنی این استان وابسته به دیگر استان‌ها است اظهار داشت: 60 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از سد کوثر در استان کهکیلویه و بویراحمد، 34 درصد از چشمه و رودخانه کازرون و کمتر از شش درصد از طریق چاه‌های داخلی استان بوشهر تامین می‌شود.
 
وی از کاهش آب ورودی از شهرستان کازرون به شبکه آبرسانی استان بوشهر خبرداد و گفت: هر چند بارندگی‌های مطلوبی که در فصل زمستان  به وقوع پیوست  ولی با توجه به آغاز فصل کشت کشاورزان و شرائط حق آبه، انتقال آب از چشمه ساسان کازرون به شبکه آبرسانی بوشهر قدری با مشکل مواجه شده است.
 
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه  همه استان‌ها سرانه تامین آب آشامیدنی دریافت می‌کنند افزود: به استان بوشهر هم سرانه آب آشامیدنی تخصیص می‌یابد که بخشی شرائط جذب ندارد و بخشی هم به سبب مصرف نامتعارف برخی افراد شرائط را برای مصرف دیگر شهروندان سخت می‌کنند.
 
باستی با اشاره به اینکه شش هزار انشعاب غیرمجاز آب در استان بوشهر شناسایی شده افزود: بر اساس قانون ارائه خدمات به ساخت و سازهای بدون مجوز و در حاشیه‌  شهرها ممنوع است که انشعاب آب در این مناطق به صورت غیرمجازنصب شده است که مصرف آب این انشعابات، بی رویه و بدون پرداخت آب بها است.
 
وی با اشاره به فرسودگی شبکه آبرسانی شهرها و روستاهای استان بوشهر افزود: بخش عمده‌ای از آب انتقالی به استان بوشهر به سبب فرسودگی شبکه آبرسانی هدر می‌رود که میزان هدررفت آب در استان بوشهر 38 درصد اعلام شده است.
 
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به مشارکت شرکت کره‌ای برای نوسازی شبکه آبرسانی بوشهر تصریح کرد: هیئت کره‌ای اکنون طرح مطالعاتی خود را برای بازسازی شبکه آبرسانی بوشهر آغاز کرده‌ است که اجرای نوسازی شبکه و تعویض کنتورهای معیوب میزان هدر رفت آب از شبکه آبرسانی بوشهر از 38 درصد به 20 درصد کاهش می‌یابد.
 
باستی افزود: این شرکت خارجی با توافقات به عمل آمده از طریق فینانس در طرح بازسازی شبکه آبرسانی بوشهر مشارکت می‌کند که نقش مهمی در تامین کسری آب این شهر دارد.
 
وی افزود: با قانونی شدن شش هزار انشعاب آب غیر مجاز روزانه میزان مصرف آب این انشعابات جوابگوی نیاز 20 هزار نفر در استان بوشهر است.
 
معاون استاندار بوشهر با اشاره به افزایش انتقال آب از سد کوثر به شبکه آب استان بوشهر افزود: تلاش می‌شود روزانه بیش از 22 هزار متر مکعب آب از سد کوثر به ظرفیت آب استان بوشهر افزوده شود.
 
باستی با اشاره به صدور مجوز ساخت آب شیرین‌کن به ظرفیت 100 هزار متر مکعب در روز گفت: با مشارکت سرمایه‌گذاران در نقاط ساحلی استان بوشهر طرح‌های آب‌شیرین‌کن اجرایی می‌شود و آب تولیدی این آب‌شیرین‌کن‌ها بصورت تضمینی خریداری و با 15 برابر کمتر از قیمت خریداری شده در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
 
وی با بیان اینکه آب آب‌شیرین‌کن‌ها هر متر مکعبی 5 هزارو 500 تومان خریداری می‌شود افزود: آب این تاسیسات هر متر مکعب 3 هزار ریال در اختیار مردم قرار می‌گیرد و تفاوت این قیمت از سوی دولت تامین می‌شود.
 
معاون استاندار بوشهر با اشاره به اینکه تاکنون به ظرفیت 20 هزار متر مکعب آب از طریق آب شیرین کن ایجاد شده خاطر نشان کرد: آب شیرین‌کن کنگان با ظرفیت روزانه 10 هزار مترمکعب سال قبل وارد مدار تولید شد و آب شیرین‌کن بوشهر نیز با همین ظرفیت بر اساس تعهدات مجری این پروژه، پیش بینی می‌شود نیمه نخست امسال وارد مدار تولید شود.

کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 955 بازدید
  • 0 نظر