خوش آمدید
خبرساحلی

طرح پیشنهادی استاندار بوشهر مورد تایید و تاکید رئیس جمهور قرار گرفت

طرح پیشنهادی استاندار بوشهر با عنوان "ساماندهی و توسعه پایدار نواحی میزبان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر" مورد تایید و تاکید حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور قرار گرفت.

طرح پیشنهادی استاندار بوشهر با عنوان "ساماندهی و توسعه پایدار نواحی میزبان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر" مورد تایید و تاکید حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور قرار گرفت.

به گزارش خبرساحلی از اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در مراسم افتتاح رسمی فازهای 15 و 16 پارس جنوبی در عسلویه اظهار داشت: امسال هم شاهد افتتاح 2 فاز 15 و 16 هستیم و همانطور که سال گذشته فاز دوازدهم را که تقریبا معادل 3 فاز است افتتاح شد امیدواریم در سال آینده هم ملت بزرگ ایران شاهد افتتاح چند فاز دیگر از جمله فاز 17 و 18 باشیم.

وی افزود: خوشحالم که با همت و تلاش جوانان غیور، مسئولان و تلاشگران این سرزمین، طبق برنامه‌ای که پارسال مسئولان پارس جنوبی دادند، بحمدالله امسال هم شاهد افتتاح دو فاز ١٥ و ١٦ هستیم، همانطور که پارسال، شاهد افتتاح فاز ١٢ پارس جنوبی بودیم که تقریبا معادل سه فاز است.

وی ابراز امیدواری کرد: سال آینده نیز ملت بزرگ ایران شاهد افتتاح چند فاز دیگر از جمله فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی خواهند بود.

دکتر روحانی، افتتاح فاز ١٥ و ١٦ را نماد همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف اجرایی و عملیاتی کشور عنوان کرد و گفت: این که کار این دو فاز مهم را قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) به عهده گرفت و آن را به اتمام رساند، علاوه بر ارزشمندی کار این مجموعه، به معنای هماهنگی و همکاری بین دولت و نهادهای این کشور از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی با بیان این که افتتاح فازهای ١٥ و ١٦ به معنای آن است که توطئه تحریم نمی‌تواند اراده ملت ما را در برابر قدرت‌های بزرگ دچار خللی کند، ادامه داد: ما در شرائط تحریم شدید جهانی علیه ایران مظلوم، فاز ١٢ را پارسال افتتاح کردیم و امسال هم در شرایط تحریم، فازهای ١٥ و ١٦ را افتتاح می‌کنیم.

دکتر روحانی، این اقدام را در حکم همت و اراده قوی ملت بزرگ ایران برای توسعه، سازندگی و رونق کشور عنوان کرد و در پاسخ به انتقاد برخی نسبت به وجود رکود در کشور گفت: بعضی‌ها از رکود صحبت نکنند؛ زیرا دولت کشور را در شرائط نفت ٣٠ دلاری اداره می‌کند نه نفت ١٤٧ دلاری و دولت، کشور را در شرائط تحریم اداره می‌کند؛ نه در شرائط عادی.

در روزهای آینده، شاهد درهم پیچیده شدن طومار تحریم در کشور خواهیم بود

وی با بیان این که دولت، با وجود همه توطئه‌ها، بر سر قول‌های خود پابرجاست و ان‌شالله در روزهای آینده شاهد در هم پیچیده شدن طومار تحریم در این کشور خواهیم بود، عنوان کرد: ملت بزرگ ایران با ایستادگی و مقاومت و با رهبری رهبر معظم انقلاب توانست از مسیر بسیار صعب و سختی عبور کند و ان‌شالله پس از روز اجرای برجام و پایان تحریم، عظمت این کار بزرگ را برای مردم توضیح خواهم داد تا آنها بدانند چه کار بزرگ و عظیمی انجام دادند و همسایگان ایران و جهانیان نیز بدانند این ملت، ملتی بزرگ و غیور است که می‌تواند از همه پل‌های سخت زمانه عبور کند و کشتی این کشور را به ساحل امن برساند.

رئیس جمهوری با بیان این که بودجه سال ٩٥ را در شرائطی تقدیم مجلس خواهیم کرد که اتکای آن به نفت تنها ٢٥ درصد درنظر گرفته شده است، ادامه داد: ما در شرائطی که همه کشورهای تولیدکننده و صادرکننده نفت در مشکلات عجیب و غریبی گرفتار آمده‌اند، این گونه عمل می‌کنیم و این در حالی است که کشورهای دیگر منطقه که بعضا بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان نفت خام هستند، بیش از ٩٠ درصد درآمدهایشان به نفت متکی است.

وی گفت: این کشورها اگر خواستند به ما ضرر بزنند، اول خودشان ضرر کرده‌اند و برآوردها و اعلام‌ها نشان می‌دهد کسری بودجه امسال برخی از این کشورها ١٠٠ میلیارد دلار است.

دکتر روحانی با یادآوری این که دولت افتخار دارد در چنین شرائطی نیز تورم را مهار و کنترل کند، افزود: با وجود همه سختی‌ها ان‌شالله باز هم رشد اقتصادی ما مثبت خواهد بود و به ملت ایران قول می‌دهم سال ٩٥، با عبور از تحریم و با همت جوانان این کشور، سال رونق اقتصادی باشد.  

خبرهای خوشحال کننده‌ای برای ملت ایران در راه است

وی با خرسندی از این که یکی از وعده‌های دولت در زمینه انرژی و نفت و گاز و پتروشیمی به امید خدا در حال تحقق است، تصریح کرد: ان‌شالله در سال ٩٦، همه فازهای پارس جنوبی به پایان می‌رسد و این کار عظیم و بزرگی است که دولت یازدهم به امید خدا انجام می‌دهد و از امروز به بعد خبرهای خوشحال کننده‌ای برای ملت ایران در راه است.

رئیس جمهوری با بیان این که تا چند روز دیگر خبر پایان تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران اعلام می‌شود و ان‌شالله امسال، سالی خواهد بود که رحمت و برکت آسمانی بر ما نازل خواهد شد، اظهار کرد: دو انتخابات بزرگ در پیش رو داریم که آن را ملت ما با فرجامی نیکو به ثمر می‌رسانند و پای صندوق‌های آرا با صف‌های طولانی حضور می‌یابند.

وی افزود: دولت بر آنچه نسبت به ایجاد فضای سیاسی  باز و متعادل و غیر امنیتی وعده داد، عمل کرده است و عمل خواهد کرد و ان‌شالله شورای محترم نگهبان نیز در همین مسیر حرکت می‌کند و شاهد نشاط سیاسی در کشور عزیز ایران خواهیم بود.

دکتر روحانی ادامه داد: پیشرفت فاز به فاز در منطقه پارس جنوبی قدم پیش گذاشتن در این مسیر، یعنی کشور را به سمت استقلال کامل اقتصادی می‌بریم.

ثروت واقعی در سایه کار و فناوری حاصل می‌شود، نه در سایه توسعه دیگر کشورها

وی با تاکید بر این که آن روزهایی برای ما خوشحال کننده است که ثروت کشور در سایه فناوری، بهره‌وری و تلاش و کوشش جوانانمان در بازار کار و در سایه احیای استعدادها حاصل شود، افزود: این که در سایه پیشرفت چین و هند و رشد دو رقمی اقتصادی این کشورها و بالتبع افزایش نیاز آنها به نفت و رسیدن قیمت نفت به ١٣٠ و ١٤٠ دلار، به ثروت برسیم و بگوییم چه روزهای خوشی در سایه توسعه دیگران حاصل شده است، ارزشی ندارد.

رئیس جمهوری کشورمان در ادامه با بیان این که توسعه پارس جنوبی در مراحل پایانی قرار دارد و درآمد سالانه ١٠٠ میلیارد دلاری از محل آن در انتظار کشور است، گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، بدان معناست که اقتصادی داشته باشیم که روی پای خود بایستیم و متکی به استعدادهای جوانان خود باشیم و حتی تعامل ما با جهان نیز بر مبنای ابتکار سیاسی خودمان باشد.

با دعوا، اختلاف و افراطی گری به جایی نمی‌رسیم

دکتر روحانی با بیان این که فناوری تنها در حوزه‌های نفت و گاز و معدن و صنعت و فناوری اطلاعات (IT) و ... نیست، بلکه در سیاست خارجی، در منطقه و در گفتگو با جهان نیز نیاز به فناوری و هنر داریم، اظهارکرد: علم فقط در زمینه مسائل مربوط به صنعت نیست، بلکه ما در زمینه سیاسی نیز به علم، دانش و فناوری نیاز داریم.

وی ابراز داشت: پیچ و خم‌ها را باید با علم و دانش، خرد، منطق، استعداد، همکاری، هماهنگی و با انسجام و اتحاد پشت سر بگذاریم، زیرا با دعوا و اختلاف و افراطی گری به جایی نمی‌رسیم.

رئیس جمهوری با بیان این که خراب کردن و آتش زدن، دعوا درست کردن و ... کاری ندارد، در حالی که ساختن و آباد کردن کار مهمی است، افزود: تحریم درست کردن آسان است زیرا با یک بی عقلی، تحریم درست می‌شود؛ اما تحریم برداشتن و تعامل سخت است و هنر می‌خواهد.

وی با تاکید بر این که انتخابات جای تهمت و تخریب نیست و با بیان این پرسش که چه دلیلی دارد، دولت منتخب مردم را تخریب کنیم، گفت: باید متحد شویم و دست به دست هم دهیم تا انتخابات صحنه رقابت آزاد و اخلاقی و درست و عاقلانه و خردمندانه باشد.

اجلاس جی سی یی اف در تهران نشان داد گاز مایه اتحاد کشورهاست

رئیس جمهوری در ادامه با بیان این که منفعت کشور برای همه است و به طور نمونه، اگر فازهای پارس جنوبی یکی پس از دیگری شکوفا شود فقط منافع بوشهر و یا حتی ایران را در پی ندارد، بلکه لوله گاز، لوله صلح، ارتباط و تعامل با جهان است، یادآور شد: با افزایش تولید گاز، امکان صادرات آن به کشورهای همسایه و حتی غیرهمسایه فراهم می‌شود و تعامل با جهان افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: همانطور که در اجلاس سران جی یی سی اف در تهران مشاهده شد، گاز مایه اتحاد کشورهاست.

رئیس جمهوری ادامه داد: ما در زمینه انرژی، آب، راه، حمل و نقل، ارتباطات و ترانزیت، علم و فناوری و صنایع و معادن در شرائط بسیار سخت، شاهد پیشرفت و رشد عالی بوده‌ایم.

دکتر روحانی عنوان کرد: سوخت گاز، تنها پول و سرمایه، تعامل با همسایگان و جهانیان و خودکفایی و استقلال نیست، بلکه گاز به معنای هوای پاک، محیط زیست سالم، نجات از آلودگی است که امروز به معضل بزرگی بدل شده است.

وی به آلودگی دو هفته‌ای اخیر در تهران و دیگر کلان‌شهرها اشاره و تصریح کرد: متاسفانه برخی در داخل آلودگی هوا در کشور را بزرگ کردند، اما وضع کیفیت هوای دیگر شهرهای جهان در همان ایام همانند چین، هند و حتی اروپا را ندیدند.

دکتر روحانی ادامه داد: در همان ایام که ایران با مشکل آلودگی هوا روبرو شد در برخی شهرهای اروپایی نیز به دلیل تشدید آلودگی هوا ورود خودرو به شهر به طور کامل ممنوع شده بود.

رئیس جمهوری با بیان این که باید به معضل آلودگی هوا رسیدگی کرد، افزود: هر چند حل مشکل آلودگی هوا به زمان زیادی نیازمند است، اما در همین دولت نیز بسیاری از آلاینده‌ها کاهش و یا حذف شده‌اند و کیفیت بنزین و گازوییل کشور نیز ارتقا یافته است.

وی تصریح کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا مشکل آلودگی مرتفع شود که البته یکی از بزرگترین کارها تولید گاز در کشور است، زیرا این سوخت پاک می‌تواند آلودگی‌ها را کاهش دهد.

دکتر روحانی در ادامه با بیان این که سال ٩٦، سال پایان فازهای باقیمانده پارس جنوبی خواهد بود، گفت: هر فازی در پارس جنوبی تا وقتی ١٠٠ درصد تکمیل نشده است نباید افتتاح شود، پروژه‌ها باید یک بار کلنگ زنی و یک بار نیز افتتاح شوند.

رئیس جمهوری با اشاره به این که فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی تکمیل و سپس افتتاح شد، افزود: از وزیر نفت که وزیری پرتلاش در دولت است تشکر می‌کنم، بار بزرگی بر دوش وی گذاشته شده است، اما با رفع تحریم‌ها به امید خدا موانع برداشته خواهد شد و ما باید خود را برای رقابت با دنیا آماده کنیم که یکی از موارد در بخش نفت، گاز و پتروشیمی است که نیازمند تحولی بزرگ هستند.

وی به تلاش‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در بهره‌برداری از فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی اشاره و عنوان کرد: آنهایی که در دوران جنگ تحمیلی خون و جان خود را نثار کردند امروز هم برای آبادانی کشور تلاش می‌کنند.

دکتر روحانی با تشکر از همه افرادی که در تکمیل پروژه های ١٥ و ١٦ پارس جنوبی نقش داشتند، ابراز امیدواری کرد: کارهای توسعه‌ای که در استان بوشهر انجام می‌شود بتواند زندگی مردم این استان را نیز متحول و آنها نیز تاثیر این اقدام‌ها را لمس کنند.

وی افزود: استاندار بوشهر گفتند یک برنامه و طرح برای بهره‌مندی بیشتر مردم استان بوشهر از پارس جنوبی، فکر و تدوین کردیم که بنا شد بدهند و ما دنبال کنیم و ان‌شاءالله خیر این امور برای ملت بزرگ ایران و مردم استان بوشهر باشد.

* لازم به ذکر است، طرحی که رئیس جمهور محترم اشاره کردند با عنوان " طرح ساماندهی و توسعه پایدار نواحی میزبان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر" توسط دکتر سالاری استاندار بوشهر تدوین و تقدیم دکتر روحانی رئیس جمهور محترم شد.



























کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 1022 بازدید
  • 5 نظر