خوش آمدید
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر

ساخت پایگاه امداد جاده ای هلال احمر در دلوارنیاز ضروری منطقه است

ساخت پایگاه امداد جاده ای هلال احمر در دلوارنیاز ضروری منطقه است خبر ساحلی - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: با توجه به نیاز ضروری این استان به ساخت چهار پایگاه امداد و نجات جاده ای، این جمعیت آمادگی احداث این پایگاه ها را دارد.به گزارش خبر ساحلی  عبدالکریم شعبان زاده روز یکشنبه در نشست با معاون عمرانی استاندار بوشهر افزود: اگر مجموعه مدیریتی استان همکاری و حمایت کنند می توانیم در راه های ارتباطی

ساخت پایگاه امداد جاده ای هلال احمر در دلوارنیاز ضروری منطقه است

خبر ساحلی - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: با توجه به نیاز ضروری این استان به ساخت چهار پایگاه امداد و نجات جاده ای، این جمعیت آمادگی احداث این پایگاه ها را دارد.

 

به گزارش خبر ساحلی  عبدالکریم شعبان زاده روز یکشنبه در نشست با معاون عمرانی استاندار بوشهر افزود: اگر مجموعه مدیریتی استان همکاری و حمایت کنند می توانیم در راه های ارتباطی بوشهر- گناوه، جم- فیروزآباد، تونل پیامبر اعظم (ص) و دلوار- بوشهر این پایگاه ها را ایجاد کنیم.

وی اظهار کرد: مشکلی اساسی که در بحث ایجاد پایگاه های جاده ای داریم، طولانی بودن روند واگذاری زمین است و امیدواریم ساز و کار مناسبی در این زمینه در نظر گرفته شود و با حذف تشریفات اضافی و روان سازی این امر نیاز استان در این زمینه برطرف شود.

شعبان زاده بیان کرد: با توجه به تردد بالا در محور جدید بوشهر- گناوه اگر پایگاه امداد و نجات در این محور به صورت یک مجتمع بین راهی طراحی و ساخته شود بخشی مهم از نیازها در این زمینه برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: با اقدامات انجام شده درسال گذشته ازجمله اجرای آموزش های فراگیر و تجهیز پایگاه های امداد و نجات جاده ای شاهد کاهش تلفات حوادث جاده ای در این استان بودیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر یادآور شد: سال گذشته 245 عملیات جاده ای در این استان توسط این جمعیت انجام شد که در این عملیات ها به 431 نفر از 693 نفر حادثه دیده خدمات ارائه شد.

وی اضافه کرد: 210 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و 221 نفر نیز به صورت سرپایی مورد درمان قرار گرفتند و هیچ مورد فوتی دراین عملیات ها نداشتیم.

شعبان زاده با اشاره کاهش میانگین زمان اطلاع رسانی و حضور درصحنه نیروهای امدادی گفت: میانگین یک اطلاع رسانی درسال گذشته چهار دقیقه و شش ثانیه بود که این زمان امسال به سه دقیقه و هشت ثانیه کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: همچنین پارسال میانگین حضور درصحنه هفت دقیقه و 11 ثانیه بود که امسال به پنج دقیقه و57 ثانیه کاهش یافته است و اگر مساله شبکه ارتباط رادیویی مشترک حل شود بدون شک این زمان باز هم کاهش خواهد یافت.

شعبان زاده بیان کرد: نبود شبکه ارتباط رادیویی، زمان اطلاع رسانی وقوع حادثه و به دنبال آن زمان حضور درصحنه را با تاخیر اندک رو به رو می کهد که براساس دستورالعمل ابلاغ شده ازسوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی شبکه رادیویی مشترکی دراستان بوشهر تعریف شده است که 13 دستگاه عضو این شبکه هستند و برای دریافت فرکانس باید هرچه زودتراقدام کنند.

کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 873 بازدید
  • 0 نظر