خوش آمدید
وبلاگ" از حقیقت تا واقعیت" نوشت

خیانتی به نام دو قطبی کردن جامعه

دوقطبی کردن فضای سیاسی جامعه خیانت به کشور است. آن چه امروز درسوریه، مصر، بحرین، لبنان وبسیاری دیگرازکشورها می گذرد، نتیجه قطبی شدن جامعه و دوپاره شدن آن است.

 وبلاگ" از حقیقت تا واقعیت" نوشت:دوقطبی کردن فضای سیاسی جامعه خیانت به کشور است. آن چه امروز درسوریه، مصر، بحرین، لبنان و بسیاری دیگر از کشورها می گذرد، نتیجه قطبی شدن جامعه و دوپاره شدن آن است.

وقتی درجامعه تنش ها افزایش پیداکند، هرگروهی ممکن است طرفدارانی پیداکند که آماده ی درگیری باهم شوند. از دیرباز دشمن به دنبال تقابل شیعه و سنی وعرب وعجم بوده است. دین مبین اسلام همه اختلافات و تفرقه افکنی های بین شیعه وسنی، عرب وعجم رانهی کرده است تا جایی که خداوند متعال در قرآن فرمود: «برترین شما کسی است که تقوای الهی پیشه کند».

برخی سودجویان و دلالان انتخابات، در انتخابات ریاست جمهوری 92 نیز کشور را دوقطبی کردند.

در این دوقطبی گری امنیت ملی و استراتژی را درمقابل معیشت قرار دادند. یعنی به گونه ای فضاسازی کردند که مردم امنیت ملی را نقطه مقابل معیشت خود بدانند، این سیاست از بن و ریشه غلط است.

تمام کشورهای جهان سومی ودرحال رشد وتوسعه روی پای خودایستاده اند. مصداق کشورهایی که امنیت ملی را همسو و همراه معیشت مردم دانسته اند کشورهایی چون ژاپن، چین، مالزی، هند و... هستند که حتی برخی ازاین کشورها برای حفظ امنیت و معیشت مردم خود موردهجمه شدید کشورهای مستکبر وغاصب قرارگرفته اند. برخی دراین تفکرهستند که ژاپن هویت خودرا به کشوری دیگر بخشید تا بتواند معیشت مردم رافراهم کند. این تفکری پوچ هست.

نظام هژمونی با تعیین نقش بازیگران دیگر عرصه سیاست به آنها خط ومشی می دهد. یعنی کشورهایی چون افغانستان، امارات، قطر، عربستان و... که آرزو دارند ایالتی ازایالت های آمریکا شوند توسط تعیین نقش ونظام هژمونی آمریکا مجاب به توسعه یک جانبه می شوند یعنی معیشت آنها تامین می شود تا در عرصه جنگ روانی جولان داده شود اما واقعیت این است که آمریکا هیچگاه به رشد وتوسعه کشوری مثل ایران کمک نمی کند.

بنابراین ماباید با اتکا به نیروی جوان مانند کشورهای تازه توسعه یافته که هم امنیت خود را حفظ کردند و هم معیشت مردم را عمل کنیم وباید اصل اقتصاد مقاومتی را از یاد نبریم که الحمدالله ازسوی دولت در بودجه 95 نقض شده است.

واقعیت برجام در پنج مورد زیرخلاصه می شود:

1-   بهترین حالت اجرای برجام تعلیق بخشی ازتحریم هاست.

2-   درقبال تعلیق تحریم ها، بازرسی های ویژه انجام خواهد شد.

3-   بر اجرای تعهدات ایران مکانیزم داوری (سازمان انرژی اتمی) پیش بینی شده ولی براجرای تعهدات آمریکا هیچ مکانیزم داوری پیش بینی نشده است.

4-   کلیت برجام ازعوامل داخلی آمریکا و غرب متاثر است یعنی با روی کارآمدن حزب و جناح دیگر امکان عدم تمکین هست.

5-   در برجام دورنمای هسته ای ما مشخص نیست درحالی که طرف دیگر این مذاکره برنامه ای چندین ساله  دارند.

ما امیدمان به این بود که طرف غربی در اجرای برجام صادق باشد. ابتدا به ما گفته شد با توافق هسته ای تحریم ها برداشته خواهدشد. بعد ازتوافق گفته شد پس از گزارش آژانس در مورد اجرای تعهدات ایران تحریم هابرداشته خواهد شد.

پس ازگزارش آژانس گفته شد پس ازاجرای تعهدات آمریکا تحریم ها برداشته می شود. سپس گفته شد روز اجرای توافق تحریم ها برداشته خواهد شد وحال نیز علاوه براینکه می گویند مردم اشتباه نکنند، قرارنیست از امروز صبح تحریم ها برداشته شود شاهد تحریم های دیگری نیز از طرف آمریکا هستیم هرچندبه بهانه فعالیت های موشکی.

دربرجام زمین بازی دراختیار مانیست و قواعد را نیز ماتعیین نمی کنیم. اسکات پترسون (تحلیلگرآمریکایی) می گوید: «اگر توافق روی نمی داد هیچ چیز مانع پیشرفت ایران نبود.»

در پایان باید از زحمات آقای روحانی و دکترظریف و تیم مذاکره کننده تشکرکرد اما همگان باید به گونه ای با درایت عمل کنند که دراین شرایط حساس پسابرجام وپیش انتخابات، علاوه برهمسویی امنیت ملی با معیشت مردم موج برجامی ایجاد شده توسط عده ای جاهل و خائن سبز رنگ نشود.

 

کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 912 بازدید
  • 0 نظر