خوش آمدید
خبر ساحلی:

تعلیق پروانه تولید 10 نوع سوسیس و کالباس

تعلیق پروانه تولید 10 نوع سوسیس و کالباس
رئیس سازمان استاندارد ایران گفت: با توجه به اهمیت استاندارد محصولات غذایی در یک ماه اخیر پروانه 10 واحد تولیدی سوسیس و کالباس را تعلیق کردیم.
نیره پیروزبخت صبح امروز در حاشیه نشست مدیران روابط عمومی سازمان استاندارد ایران در بوشهر، اظهار داشت: برنامه‌های سازمان استاندارد در 2 حیطه آماری و مرتبط با سیاست‌ کلان دولت تنظیم شده و در حیطه آماری علاوه بر اینکه از نظر رقمی برنامه‌های ما محقق شده پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌ایم.

وی افزود: در سال 91، 2500 استاندارد تدوین شد در سال 92 این رقم به 3 هزار و 15 رسید در سال جاری تاکنون 3500 استاندارد در کشور تدوین شده که این رقم تا پایان سال افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: یکی دیگر از سیاست‌های ما این بود که برای کنترل تولیدات داخل به نمونه‌برداری‌ها اکتفا نکنیم بلکه از سطح بازار هم نمونه‌گیری صورت گیرد لذا در این راستا از شهریور ماه 91 تا 92، 68 هزار بازرسی از بازار به  عمل آمد اما در یک سال اخیر این رقم به 300 هزار بازرسی رسیده که نشان دهنده فعالیت و تغییر نگرش ما بوده و این فعالیت در راستای حمایت از سلامت مردم انجام می‌دهیم.

پیروزبخت با اشاره به فعالیت‌های سازمان استاندارد ایران در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی اظهار داشت:‌ در حال حاضر 2 هزار آزمایشگاه همکار در سطح کشور با سازمان استاندارد ایران همکاری دارد، 50 شرکت بازرسی بین‌المللی و 150 شرکت بازرسی فنی متعلق به استاندارد ایران، خدمات مختلفی را در ایران و خارج از کشور ارائه می‌دهند.

رئیس سازمان استاندارد ایران یادآور شد: در مجموع 100 هزار کارشناس و متخصص خارج از سازمان استاندارد در فعالیت‌های مربوط به استانداردسازی کالاها با ما همکاری دارند. با توجه به سیاست سازمان استاندارد ایران برای تغییر نگرش‌ها به منظور استاندارد کالاها طرح رویکرد نوین و تحول استانداردسازی را در دستور کار داریم و بر اساس دستور مقام معظم رهبری به دنبال افزایش پوشش استاندارد به همه تولیدات داخلی و ترویج آن هستیم.

پیروزبخت با اشاره به طرح طاها (طرح اجرای هماهنگ استانداردها) اظهار داشت: در این راستا بازرسی‌ها از سطح بازار را افزایش دادیم اما در وهله اول سراغ کالاهایی رفتیم که با سلامت مردم در ارتباط هستند لذا در طرح طاها اولویت ما امنیت غذایی است و در این راستا در یک ماه اخیر پروانه تولید 10 نوع سوسیس و کالباس را تعلیق کردیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 26 هزار سند استاندارد در کشور داریم،‌ گفت: در حال حاضر حدود 23 هزار فرآورده‌ در کشور علامت استاندارد دارند.

پیروزبخت در مورد دلایل عدم افزایش آزمایشگاه‌های سازمان استاندارد ایران، گفت: کم توجهی به استاندارد وضعیت بودجه‌ای برای برون‌سپاری فعالیت‌ها به بخش خصوصی عمده دلایلی بود که آزمایشگاه‌های سازمان را افزایش ندادیم.

رئیس سازمان استاندارد ایران خاطرنشان کرد: 2 هزار آزمایشگاه خصوصی با سازمان استاندارد ایران همکاری دارند 120 مورد از این آزمایشگاه‌ها با استانداردها و ضوابط بین‌المللی مشغول فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه رویکرد سازمان استاندارد ایران تعامل با دستگاه‌های مختلف به ویژه بهداشت و درمان، جهاد و کشاورزی و راه و شهرسازی است، گفت:‌در ماههای اخیر تفاهم‌نامه‌های خوبی امضا کردیم که می‌توانیم به تفاهم‌نامه با گمرک، محیط زیست و بهداشت و درمان اشاره کنیم، تفاهم‌نامه با وزارت بهداشت که منشا تحول در برخی اقلام غذایی خواهد بود. چرا که تصمیم گرفتیم فرآیندها را کوتاه کنیم که موجب کم شدن هزینه و جلوگیری از هدر رفت وقت می‌شود.

پیروزبخت یادآور شد: عمده مشکلات ما منابع مالی و انسانی است ولی معتقدم دولت باید چابک شود و دولتی که به سمت چابک‌سازی برود بلکه باید در برخی زمینه‌ها به منابع مالی و انسانی ما افزوده شود.

وی خاطر نشان کرد:‌ استانداردهای ایران برگرفته از استانداردهای روز دنیاست و نزدیکی زیادی با سازمان بین‌المللی استاندارد داریم به طوری که رتبه ایران در بین 170 کشور عضو سازمان بین‌المللی استاندارد 29 است که رتبه بسیار خوبی است ضمن اینکه ریاست 5 دبیرخانه کمیته فنی آن را نیز ایران بر عهده دارد و در 200 کمیته فنی هم عضو هستیم و در راستای تعاملات منطقه‌ای نیز سازمان استاندارد ایران عضو هیئت مدیره موسسه استاندارد و اندازه‌شناسی استاندارد (سیمیک ) هستیم.

کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 826 بازدید
  • 0 نظر