خوش آمدید
موضوعات : سیاسی

اخبار ویژه روزنامه های یکشنبه 11اسفند

به گزارش مشرق، بازی نخ‌نمای پلیس خوب و بد میان کنگره و دولت آمریکا،مطهری احضارش را به اطلاع هیأت رئیسه رساند،حضور آيت‌الله مهدوي‌كني در انتخابات مجلس خبرگان،شکایت کمیسیون فرهنگی از یک سایت،دیدار بروجردی با سید حسن نصر الله و ...از جمله خبر وِیژه های برخی روزنامه های یکشنبه هستند که میتوانید اینجا بخوانید.


*کیهان

آمریکا در منطقه هزینه کرد اما سناریوی ایران پیش رفت

«سرنوشت کشورهایی که مورد قهر و بی‌مهری آمریکا قرار می‌گیرند غمبار است، اما ایران توانست به رغم مخالفت‌های آمریکا نفوذ خود را در منطقه توسعه دهد.»وبسایت صدای روسیه با انتشار این تحلیل خاطرنشان کرد: وقتی مناسبات ایران و آمریکا قطع شد، همه در سراسر دنیا تصور می‌کردند آمریکا هر کاری خواهد کرد تا دشمن خود را خاک کند.نویسنده سپس به اشغال عراق و افغانستان از سوی آمریکا می‌پردازد و می‌نویسد: آمریکا وارد کارگِل در افغانستان شد و حالا افغان‌ها نه از ایران که از آمریکا و اروپا بدشان می‌آید. این در حالی است که ایران بدون اینکه زحمتی به خود بدهد مناطق نفوذ سنتی خود را در غرب افغانستان به دست آورد. تمام اینها را می‌توان اشتباهی تاسف‌بار قلمداد کرد. سناریوی مشابهی در عراق پیش آمد. شاه محمود، صاحب کرسی شرق‌شناسی در مدرسه عالی روابط بین‌الملل مسکو می‌گوید بعد از اینکه آمریکا حکومت صدام حسین را با موفقیت برانداخت حکومت شیعه طرفدار ایران سر کار آمد.

سیاستمدار سرشناس عراقی ایاد علاوی، به عنوان نامزد «آمریکایی» انتخابات ریاست جمهوری، می‌گوید آمریکایی‌ها عراق را تسلیم ایران کردند.نویسنده با اشاره به موضع دولت وقت آمریکا در محور شرارت خواندن ایران یادآور شد: وقتی مناسبات به تیرگی گرائید، نفوذ ایران آنقدر بالا بود که آمریکایی‌ها نتوانستند با سلیمانی در جریان دیدارش در منطقه سبز در بغداد برخورد کنند. احتمالا دست تهران در کار بود که وقتی رهبری عراق خواستار خروج نیروهای آمریکایی از عراق شد. امروز همین اتفاق در افغانستان می‌افتد. صدای روسیه در پایان می‌نویسد: چنین به نظر می‌رسد که تهران به نظامیان آمریکا نیاز ندارد. جمهوری اسلامی با توجه به قراردادهای دوستی راهبردی با افغانستان و عراق، مانند گذشته که این کار را در عراق کرد، از تصمیم افغانستان، در مخالفت با امضای قرارداد امنیتی دوجانبه با آمریکا حمایت می‌کند. معنای این کار خروج کامل نیروهای ائتلاف طبق سناریوی ایرانی است.

روایت روزنامه اصلاح‌طلب از سردرگمی در گردنه یارانه‌ها

چقدر یارانه بدهیم (جهانگیری)، پول نقد نمی‌دهیم (وزیر اقتصاد)، نگران یارانه‌ها نباشید (رئیس‌جمهور)، به دهک‌های بالا نمی‌دهیم (سخنگوی دولت)، اظهارات متنوع مقامات دولتی درباره حذف یارانه‌ها مردم را قانع نمی‌کند و موجب سردرگمی می‌شود.این تحلیل را روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد در تیتر اول خود تحت عنوان «سردرگمی مردم در گردنه یارانه‌ها» مطرح کرد و نوشت: در روزهای آخر هفته سپری شده روحانی رئیس‌جمهور ایران، جهانگیری معاون اول او، طیب‌نیا وزیر اقتصاد و نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور درباره یارانه‌ها صحبت کردند. رئیس‌جمهور در اوج سخنرانی‌اش تأکید کرد، هیچ نیازمندی نباید نگران قطع یارانه‌اش باشد و با ظرافت گفت: آنها که احساس نیاز می‌کنند فرم‌های جدید یارانه‌ای را پر کنند.

معنای این حرف رئیس دولت یازدهم واضح‌تر از آن است که مردم نگویند دولت قصد دارد به مرور یارانه نقدی را از دستور کار خارج کند و فعلا از گروه‌های پردرآمد شروع کرده است. اسحاق جهانگیری نیز در یک نوشته فیس‌بوکی این خواسته تعجب‌انگیز که مبانی استدلال نظری خود را برای حذف یارانه پردرآمدها در یک یا دو سطر بنویسید، سقف درآمدی مورد نظر خویش برای حذف یارانه را بیان کرد. آنهایی که درآمد ماهانه‌ای بین یک تا 2/5 میلیون تومان دارند در تیررس آرزوهای معاون اول قرار دارند. یک نگاه به درآمد- هزینه خانوارهای شهری در سال 1391 که از طرف بانک مرکزی در همین روزهای اخیر منتشر شد- نشان می‌دهد هیچ خانواده‌ای نیست که کمتر از یک میلیون تومان هزینه ماهانه داشته باشد.

این روزنامه می‌افزاید: مسئولان ارشد دولت همه نقشه‌های طراحی شده دولت را بازگو نمی‌کنند و همانند شطرنج‌بازان با حرکت دادن یک مهره در عرصه یارانه منتظر واکنش شهروندان، نخبگان، فعالان اقتصادی و به‌ویژه منتقدان باقی می‌مانند. «می‌خواهند همین پول کم که به هر حال برای تهیدستان عددی است را نیز ندهند.» این حرفی است که بسیاری از تهیدستان بر زبان می‌آورند. برخی نخبگان نیز می‌گویند، دولت باید «حق» همه را از فروش ثروت ملی به میزان معین پرداخت کند و اجازه دهد که هرکس خواست با پول یارانه خود نیکوکاری کند و این یک خواست منطقی به نظر می‌رسد. حرف این چهار نفر که البته حرف بقیه اعضای کابینه نیز هست در حوزه یارانه‌ها این است:«نگیرید». دولت قصد دارد با بمباران تبلیغاتی و تحریک حس هیجان‌آلودگی مردانی که درآمد آنها از متوسط درآمد جامعه بالاتر است آنها را متقاعد کند که یارانه نگیرند.

اعتماد خاطرنشان کرد: البته سقف افرادی که برای حذف از صف یارانه در نظر گرفته شده‌اند برای مردم مشخص نیست. دو میلیون خانوار، پنج میلیون خانوار؟در پایان این گزارش آمده است: اینکه دولت مدام می‌گوید پرداخت این میزان یارانه نقدی به همه مردم هدر دادن ثروت ملی است، علاوه بر اینکه موجب ناراحتی شهروندان می‌شود که نکند به اشتباه نام آنها حذف شود، این پرسش را پیش می‌آورد که اگر این پول پرداخت نشود از کجا معلوم با کارآمدی در بهترین محل خرج خواهد شد. شهروندان از اینکه نمی‌دانند دولت یازدهم کدام نقشه و برنامه برای افزایش توأمان قیمت حامل‌های انرژی و حذف شماری از یارانه‌بگیران را دارد، در نگرانی به سر می‌برند. دولت آیا می‌تواند علاوه بر اینکه در نهایت این مقوله را به نقطه امن برساند، راه متقاعد کردن مردم را نیز آموخته باشد.

جلب توجه حتی با خبر خودکشی

طنزنویس فراری نشریات زنجیره‌ای در صفحه فیس‌بوک خود نوشت خودکشی می‌کند اما مدتی بعد متن نوشته شده را حذف کرد.شبکه بالاترین که این خبر را منتشر کرده می‌نویسد: «ابراهیم-ن» ادعای خودکشی را برای جلب توجه مطرح کرده است.این شبکه با انتشار تصویر صفحه حذف شده می‌نویسد: اسکرین شات از استاتوس دیلیت شده! این ابرام  هر چند صباحی تو فیسبوکش یک چیز جلب توجه‌کننده مینویسه که جلب توجه کنه آخرین موردش هم این بود که نوشت 500 میل دیازپام خورده به قصد خودکشی! بعد 1 ساعت  هم طبق روال قبلی، استاتوس جلب توجه‌کننده را دیلیت کرد! ابرام‌جان این ترفندها قدیمی و تکراری شده جانم! طرحی نو درانداز! بعضی‌ها نیازمند توجه هستند اگر بهشون توجه نشه و اسمشون سر زبونها نباشه انگار که می‌میرند!!

این طنزنویس به دنبال بروز برخی سوءتفاهمات و تصور اینکه استراتژیست شده! در روزگار زوال فتنه سبز، خواستار اتخاذ استراتژی اسب تروا در راهپیمایی 22 بهمن 88 برای مصادره این راهپیمایی شد و از آن تاریخ به اسباب مضحکه محافل سبز و اپوزیسیون تبدیل گردید که از این ماجرا به عنوان ماجرای درازگوش تروا یاد می‌کردند. پس از این ماجرا، ابراهیم - ن اعلام کرد دچار افسردگی و آشفتگی مزاجی شده است.بسیاری از همکاران نشریات شبه اصلاح‌طلب  که پس از یک دوره تندروی از کشور گریختند، از اینکه مورد اعتنای مخاطبان در فضای مجازی نیستند، شکایت دارند و به همین دلیل روش‌های نبوغ‌آمیزی چون خبر خودکشی و... را کشف می‌کنند!

مرتضی حاجی: تحصن مجلس ششم درست نبود

وزیر تعاون و آموزش و پرورش در دولت اصلاحات،  تحصن در مجلس ششم را از مصادیق  تندروی توصیف کرد.مرتضی حاجی در مصاحبه با ایرنا گفت ‌«اصلاح‌طلبی در ذات خودش اعتدال دارد و ذاتا با تندروی مخالف است». خبرنگار در واکنش به این اظهار می‌پرسد «شما می‌گویید که تندروی در ذات اصلاح‌طلبی نیست پس کاری مثل تحصن در مجلس ششم را چطور ارزیابی می‌کنید؟»  و حاجی پاسخ می‌دهد: من تحصن را درست نمی‌دانستم و  با آن موافق نبودم.حاجی البته توضیح نداد که چرا این موضع در قبال رفتار ضد انقلابی افراطیون را با 10 سال تأخیر اتخاذ می‌کند. غیر از نمایندگان مجلس، شماری از وزرا و معاونین دولت اصلاحات نیز تهدید به استعفا و خروج از حاکمیت کرده بودند.

وی همچنین درباره فعالیت‌های بنیاد باران (وابسته به خاتمی) و امید ایرانیان (وابسته به عارف) می‌گوید: همان‌طور که انتظار تداوم فعالیت‌های سیاسی آقای خاتمی از طریق بنیاد باران تلقی اشتباهی بود، بنیاد امید ایرانیان هم بنای همین رویه را دارد.«حاجی» با بیان اینکه عضو هر دو بنیاد است، می‌گوید: بنیاد امید قطعا نباید فعالیتی به مثابه یک حزب داشته باشد، اما در عین حال یک مرکز مطالعاتی میدان بازی برای تحقیق و مطالعه دارد و می‌تواند در حوزه سیاسی هم مطالعه کند و هم گزارش بدهد و یا مثلا راه‌حل‌هایی را که برای حل بعضی از مسایل کشور می‌شناسد در اختیار نامزدها قرار دهد و یا انتشار عمومی کند. این کار فعالیت سیاسی نیست. فعالیت‌های آموزشی و امور خیریه و نظایر آن است.

برخلاف این اظهارنظر، محمدرضا عارف پس از انصراف  توام با دلخوری از انتخابات ریاست‌جمهوری، عمده فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی خود را در بنیاد امید ایرانیان متمرکز کرده است.مرتضی حاجی در ادامه در پاسخ این سوال که آیا فکر می‌کنید در انتخابات آتی اتحاد اصلاح‌طلبان و جریان اعتدالی ادامه ‌یابد؟ می‌گوید: فکر می‌کنم اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌ها به دلیل قرابت زیادی که دارند، می‌توانند در انتخابات موضع مشترکی داشته باشند. با هم بودن این دو جریان به سود کشور است و تفکیک آنها شانس موفقیت آنها را کاهش می‌دهد.وی درباره ناطق نوری نیز گفت: آقای ناطق نوری شخصیت برجسته و ارزشمندی است، مدیر، مدبر و دارای سعه ‌صدر و خوش‌رفتار و در عین حال تصمیم‌گیر است و می‌تواند نقطه اتصال مناسبی باشد و فکر کنم اگر بیاید به ایشان خوشامد گفته می‌شود.

منطقه آزاد یعنی همین!

مشاور رئیس جمهور و دبیر هماهنگی مناطق آزاد از احتمال لغو ممنوعیت عبور خودروها از مناطق آزاد به سرزمین اصلی خبر داد.به گزارش مهر، اکبر ترکان ضمن سخنانی در قشم و درباره رفع ممنوعیت عبور موقت خودروهای پلاک منطقه آزاد قشم به سرزمین اصلی گفت: گرچه گمرک ایران به خاطر سوء استفاده برخی از افراد از این قانون، هنوز بر ادامه ممنوعیت عبور موقت این نوع خودروها اصرار دارد، اما باید درباره این موضوع بحث نموده و در رفع این مشکل تلاش کنیم و همچنین ایشان معتقدند این ممنوعیت رفع خواهد شد.یادآور می‌شود این ممنوعیت به خاطر جلوگیری از واردات بی‌رویه خودروهای خارجی و از جمله خودروهای لوکس اتخاذ شده و لغو آن تحت عناوینی نظیر موقت، در حقیقت رونق دادن به واردات بی‌رویه خودرو خواهد بود.

در حالی که کشور در شرایط تحریمی مالی و بانکی قرار دارد و لزوم ساماندهی واردات ضروری‌تر از همیشه به نظر می‌رسد، هزینه واردات خودرو طی 11 ماه گذشته به میزان یک میلیارد و 280 میلیون دلار بوده است.ترکان اخیراً در اظهارنظر دیگری، از آزاد شدن هتل‌ها در مناطق آزاد- در پوشش حمایت از رقابت- خبر داده بود که معنای آن دامن زدن به تورم بیشتر است.برخی اعضای کابینه گرایش مشابهی به آزادسازی قیمت‌ها دارند که البته مخالفان جدی در میان دیگر اعضای کابینه دارد. طیف کارگزاران کابینه از جمله کسانی هستند که به شیوه‌های اقتصاد لیبرالی در حوزه آزادسازی قیمت‌ها و رفع ممنوعیت‌های وارداتی قائلند.

بازی نخ‌نمای پلیس خوب و بد میان کنگره و دولت آمریکا

سناتور رابرت منندز از اینکه نقش «پلیس بد» آمریکا را در برابر ایران ایفا می‌کند، خوشحال است. رویترز نوشت: رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی آمریکا که از نفوذ زیادی برخوردار است، با تلاش‌هایش برای به رأی گذاشتن طرح اعمال تحریم‌های مضاعف علیه ایران و موضع سرسختانه در قبال ایران، کار خودش را در مذاکرات کرده است.همتایان منندز در کنگره اجازه می‌دهند مذاکره کنندگان دولت اوباما نقش «پلیس خوب» را ایفا کنند و به ایران یادآوری کنند در صورتی که مذاکرات به خوبی پیش نرود، کنگره آماده است تحریم‌های بیشتری را علیه این کشور اعمال کند.منندز در گفت‌وگو با رویترز تصریح کرد: فکر می‌کنم که ما نیروی مثبتی در رساندن ایران به مرحله کنونی بودیم و دولت هم کار خود را خوب انجام داد. این سناتور دموکرات از ایالت نیوجرسی ادامه داد: ما یک هدف نهایی مشترک داریم اما در تاکتیک‌ها متفاوت عمل می‌کنیم.

*خراسان
 

مجوز روحاني براي فروش ساختمان وزارت خارجه در بوداپست

بر اساس مصوبه وزيران عضو کميسيون لوايح که به استناد ماده 115 قانون محاسبات عمومي کشور تهيه و به تاييد حجت الاسلام روحاني رييس جمهور کشورمان نيز رسيده است، مقرر شده وزارت امور خارجه نسبت به فروش يک دستگاه آپارتمان متعلق به وزارت خارجه به مساحت ۱۲۰۱ مترمربع عرصه و ۸۰۰ مترمربع اعيان واقع در مجارستان، منطقه دو شهر بوداپست اقدام و وجوه حاصل از فروش را به حساب درآمد عمومي کشور واريز کند.

 

دستور ويژه براي انتقال و توزيع سريع کالاهاي اساسي در کشور

بر اساس دستور روزهاي اخير مسئولان دولتي به بخش‌هاي مختلف اجرايي، مقرر شده با توجه به تاکيدات رييس جمهور مبني بر ايجاد توازن در عرضه و تقاضا، برنامه ريزي ويژه اي براي ترخيص سريع تر، حمل و نقل و توزيع کالاهاي اساسي از مبادي ورودي تا مناطق مختلف کشور صورت بگيرد تا در آستانه سال جديد، آرامش در بازار و تامين نيازمندي هاي مردم به صورت جدي فراهم باشد.

*ایران

مطهری احضارش را به اطلاع هیأت رئیسه رساند

خبر اول این که وکیل سابق علی مطهری درباره پرونده جدیدی که دادستانی تهران علیه وی تشکیل داده است، گفت: «مطهری احضاریه دادسرا را رؤیت کرده اما از دریافت ابلاغ خودداری کرده است.» «مصطفی ترک همدانی» در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه اتهام مطهری در ابلاغیه دادسرا، انتساب موارد خلاف و کذب به مجموعه دستگاه قضایی و فعالیت تبلیغی علیه نظام عنوان شده است، گفت: «مأمور ابلاغ، این ابلاغیه را هنگام برگزاری جلسه مجلس شورای اسلامی برای علی مطهری می‌آورد و او پس از رؤیت از دریافت ابلاغ خودداری کرده و بلافاصله موضوع را به هیأت رئیسه گزارش می‌دهد.» مصطفی ترک همدانی تصریح کرد: «شرط اساسی ورود مقام قضایی به اتهامات ناشی از اظهارات نمایندگان‏، تشخیص تخلف از سوی هیأت نظارت بر نمایندگان است و تا این هیأت تصمیمی مبنی بر خلاف بودن اظهارات نماینده نگرفته باشد، تعقیب یا توقیف نماینده از سوی دستگاه قضا ممنوع است.»

بازداشت موقت بابک زنجانی تمدید شد

خبر دیگر این که بازداشت موقت بابک زنجانی پس از 60 روز بار دیگرتمدید شد و این جوان میلیاردر همچنان در زندان اوین به سر می‌برد.  به گزارش فارس، بابک زنجانی در 9 دی‌ماه امسال با شکایت شاکی خصوصی (وزارت نفت) پس از تفهیم اتهام بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.  یک مسئول قضایی درباره آخرین وضعیت بابک زنجانی به فارس گفت: «این فرد آزاد نشده و همچنان در زندان اوین به سر می‌برد.»  وی افزود: «تغییری در وضعیت بازداشت بابک زنجانی تا این لحظه صورت نگرفته است.  به این ترتیب بازداشت موقت بابک زنجانی وارد ماه سوم شده و قرار صادره برای این فرد از سوی مرجع قضایی تمدید شده است.»

گزارش فیگارو از رقابت غربی‌ها برای رابطه با ایران

شنیدیم که نشریه «فیگارو» چاپ پاریس در گزارشی ضمن اشاره به از سرگیری روابط انگلستان با ایران سفر وزرای خارجه کشورهای ایتالیا، سوئد، بلژیک و لهستان به ایران را «هجوم شتابزده مقام های غربی به سوی تهران» توصیف کرده و نوشته: تهران دو سره برنده شده است. یعنی مقبولیت خود را بسرعت به دست می‌آورد بدون آنکه در سیاست‌های خود هیچ تغییری ایجاد کند. فیگارو مدعی شد: در واقع این کشور با رو کردن قراردادهای تجاری، حریفان خود را دچار چنددستگی می‌کند؛ آن‌ها را به رقابت با یکدیگر وامی‌دارد و وادارشان می‌کند که در مذاکرات هسته‌ای به نفع ایران تمایل بیشتری به سازش نشان دهند. به گزارش انتخاب به نقل از فیگارو، نویسنده با اشاره به چند برابر شدن فعالیت‌های سفیر ایران در فرانسه نوشت: «علی آهنی سفیر ایران، ملاقات نمایندگان پارلمان از ایران را تدارک می‌بیند و در عین حال منتظر است تا وزیر خارجه فرانسه- لوران فابیوس- دعوت همتایش را برای سفر به تهران پاسخ مثبت دهد.»

پاسخ ضرغامی به درخواست منتقدان توافقنامه ژنو

دست آخر این که عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما طی نامه‌‌های جداگانه به درخواست نمایندگان منتقد توافقنامه ژنو مبنی بر حضور در سیما پاسخ گفت. ضرغامی طی نامه‌های جداگانه‌ای به درخواست نمایندگان منتقد توافقنامه ژنو برای حضور در رسانه ملی به منظور بیان مطالبشان پاسخ منفی داد. در نامه رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به تأکید رئیس‌جمهوری بر ضرورت نقد حقوقی توافقنامه ژنو توسط کار‌شناسان و صاحب‌نظران آمده است: «با این حال در این مقطع زمانی سیاست رسانه ملی در موضوع مذاکرات هسته‌ای کاملاً تبیینی و حمایتی است و تضعیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور با به چالش کشیدن سیاست‌ها و اقدام های در حال انجام به صلاح نمی‌باشد.» پیش از این جمعی از نمایندگان نزدیک به طیف جبهه پایداری طی نامه‌ای خواستار اختصاص فرصتی به منتقدان توافقنامه ژنو در صدا و سیما برای بیان مطالبشان شدند. درخواستی که از سوی موافقان توافقنامه نیز مورد استقبال قرار گرفت و دو طرف پیشنهاد برگزاری مناظره دادند. اما پاسخ رئیس سازمان صدا و سیما به این درخواست منفی بود.

*تهران امروز

ناطق نوري آماده نيست

محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به ليدري حجت‌الاسلام ناطق‌نوري بر جريان اصولگرايي اظهار داشت: بحث حضور وي مدت‌ها پيش مطرح بود؛ ما با وي مذاكره كرده بوديم، اما اكنون احساس كرده‌ايم كه ناطق‌نوري فعلا آمادگي حضور در اين صحنه‌ها را ندارد. رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به تلاش جريان رقيب(اصلاح‌طلبان) جهت محور قرار دادن ناطق‌نوري براي رياست مجلس دهم تاكيد كرد: اين گونه خبرها ‌جوسازي رسانه‌اي بوده و شايعه‌اي بيش نيست، جواب صحيح آن را بايد از خودش هم پرسيد. باهنر همچنين درباره همكاري آينده خود با ناطق‌نوري افزود: هر زمان كه وي آمادگي حضور و همكاري داشته باشد، در خدمتشان هستيم.

حضور آيت‌الله مهدوي‌كني در انتخابات مجلس خبرگان

مشرق: آيت‌الله مهدوي‌كني در جلسه درس اخلاق دانشگاه امام صادق(ع) با رد شايعات مطرح شده درباره عدم حضور خود در انتخابات مجلس خبرگان گفت: «برخي افراد آرزوهاي خود را به صورت شايعه مطرح مي‌كنند. بنده ان‌شاءالله براي انتخابات خبرگان كانديدا خواهم شد.»

آزادي مشروط رضا ضراب

وزير عدالت تركيه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه آزادي رضا ضراب و برخي ديگر از متهمان پرونده فساد مالي مشروط است، گفت: رضا ضراب و ديگران بر اساس راي قاضي آزاد شدند. اما در مورد روند رسيدگي به اين پرونده نمي‌توان حرفي زد زيرا هنوز اين پرونده ادامه دارد و اظهارنظر درباره آن درست نيست. به گزارش سايت خبري تايم ترك، رضا ضراب تاجر ايراني‌الاصل كه در عمليات بزرگ مبارزه با فساد مالي و رشوه خواري در 17 دسامبر به همراه 50 نفر ديگر دستگير شده بودند، روز جمعه به‌طور مشروط آزاد شد.

با ادامه حصر موسوي و كروبي موافقم

احمد توكلي نماينده تهران در مجلس گفت: در شرايط فعلي كشور با حصر موسوي و كروبي موافقم و به نفع آنان نيست كه محاكمه شوند. وي در پاسخ به پرسش سايتي به نام سپاس درباره محاكمه «مفسدان بزرگ اقتصادي» و موسوي و كروبي كه سوال كننده آنها را «سران فتنه سال 88» خواند، گفت: محاكمه آقايان موسوي و كروبي را در شرايط فعلي به مصلحت كشور نمي‌دانم و از حصر آنان دفاع مي‌كنم. وي افزود: به نفع موسوي و كروبي نيست كه محاكمه شوند و من پيشنهاد مي‌كنم يك مقدار بيشتر حصر وجود داشته باشد تا شرايط و اوضاع كشور بهتر شود.

مطهري فتيله «صداي ملت» را پايين كشيد

فارس: ابراهيم نكو نماينده مجلس در مورد برخي تحرك‌ها براي تشكيل فراكسيوني به نام «صداي ملت» اظهار داشت: علي مطهري پيگير تشكيل فراكسيون صداي ملت بود. وي اضافه كرد: آقاي مطهري مدتي است كه فتيله تشكيل فراكسيون صداي ملت را پايين كشيده است و مثل هميشه پيگير تشكيل آن نيست و به نظر مي‌رسد كه منصرف شده باشند.

*جمهوری اسلامی

* ائتلاف سلفي "الدفاع من الصحب و آل البيت" مصر، از تاسيس شبكه ماهواره‌اي جديدي با هدف مبارزه با گسترش تشيع خبر داد. به گزارش شفقنا به نقل از پايگاه بوابه نيوز "علاء السعيد" سخنگوي ائتلاف مذكور اعلام كرد درحال راه‌اندازي يك شبكه ماهواره‌اي جديدي هستيم كه در آن برنامه‌هاي ديني، اجتماعي و فرهنگي زيادي پخش مي‌گردد اما هدف اصلي آن رد كردن اعتقادات شيعيان و مبارزه با گسترش تشيع است. از سوي ديگر رهبران شيعه مصر سخنان السعيد را محكوم كرده و تاكيد نمودند كه حزب سلفي مصري مورد حمايت كشورهاي عربي حوزه خليج فارس است؛ كشورهايي كه خيرخواه مصر نيستند و در تلاش هستند تا فرقه گرايي را در كشور افزايش دهند.آنان همچنين تصريح كرده‌اند: بسياري از احزاب به نام دفاع از اهل تسنن در برابر شيعيان، ميلياردها جنيه (واحد پول مصر) به دست مي‌آوردند و تأسيس اين شبكه با همين هدف صورت گرفته است.

* شهرستان دزفول دومين شهر پرجمعيت استان خوزستان تاكنون براي تعيين نهايي فرماندار خود بلاتكليف است و همين موضوع پيشرفت كار ساير ادارات و مردم را با مشكل مواجه كرده است. با اينكه گفته مي‌شود مهندس نورايي فرماندار سابق وخوشنام براي فرمانداري ويژه دزفول در نظر گرفته شده است ولي متأسفانه دخالت برخي افراد زياده خوا<

کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 955 بازدید
  • 0 نظر