خوش آمدید

خردن ذرت مکزیکی ممنوع!

خردن ذرت مکزیکی ممنوع! مردم در صورت تمایل و برای ایجاد تنوع در سرو ذرت ،بهتر است مقدار کمی ذرت در منزل را با سس و روغن زیتون کم به عنوان یک میان وعده کامل غذایی مصرف کنند

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/1/20/344846_946.jpgرییس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار داد ذرتی که با عنوان ذرت مکزیکی در کوچه، خیابان و بازار سرو و فروخته می شود، از حالت سلامت بخشی در حال خارج شدن است.

دکتر مجید حاجی فرجی با بیان اینکه با افزودن سس، نمک و روغن به ذرت میزان کالری آن افزایش می یابد، افزود: درچنین شرایطی، انرژی دریافتی حجم مصرفی آن بالا می رود و عوارض ناشی از اسیدهای چرب نیز ایجاد می شود.

 

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد: متاسفانه میزان نمک وسس ذرت مکزیکی درایران۲ تا ۳ برابر حد استاندارد است. وی تأکید کرد: افزایش چربی های خون، افزایش آنزیم های کبدی و فشار خون در افراد مستعد نیز از عوارض مصرف کنترل نشده ذرت مکزیکی است. دکتر حاجی فرجی هشدار داد: مصرف زیاد ذرت مکزیکی مضراتی را در پی دارد که گاهی اوقات کنترل و جبران آن دشوار است. 


وی توصیه کرد: مردم در صورت تمایل و برای ایجاد تنوع در سرو ذرت ،بهتر است مقدار کمی ذرت در منزل را با سس و روغن زیتون کم به عنوان یک میان وعده کامل غذایی مصرف کنند. این متخصص تغذیه یادآور شد:نباید فراموش کرد ذرت مکزیکی هایی که در کوچه و خیابان ها فروخته می شود به ویژه برای نوجوانان و جوانان مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت و باید این موضوع جدی گرفته شود.


حاجی فرجی خاطرنشان کرد: ذرت جزء غلات بسیار خوب،مغذی و حاوی ویتامین B وسایر ویتامین هایی است که در حفظ سلامتی موثر است و گاهی اوقات می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از غلات باشد، اما برای چنین کاری باید درست آن را مصرف کرد.

کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 4033 بازدید
  • 1125 نظر